...Esther en Jordi


Deze grote open keuken vormt samen met de eethoek één uitnodigende, gezellige leefkeuken. Van de Breevaart Keuken & Sanitair realiseerde deze in samenwerking met Esther en Jordi. Net als de badkamer die wordt getypeerd door de natuurlijke tinten en stoere zwarte elementen.
 
De uitstraling van de keuken is haast sereen door de uniforme uitwerking in de RAL-kleur 9016, met subtiele ‘uitspattingen’ in het grijs van de werkbladen en de vloer. ‘Van de Breevaart heeft ons geholpen met het finetunen van de indeling’, vertelt Jordi, ‘maar dat het een witte keuken zou worden, wisten we op voorhand al wel. Dat oogt ruimtelijk en opgeruimd.’ De ‘natte hoek’ met de Quooker hebben ze op het kookeiland. Met riante werkruimte daaromheen, omdat de kookplaat aan de lange wand zit. ‘We hebben er wel over gedacht om te koken aan het eiland, maar wij gaven toch de voorkeur aan een afzuigkap. Het kan prima zo. De keuken is zo open dat je tijdens het koken toch wel contact hebt met iedereen.’ Rechts van de kookplaat zitten de oven en combimagnetron met warmhoudlade eronder (‘ideaal als je kinderen hebt die elke dag pannenkoeken willen eten’) en aan de andere kant hebben Esther en Jordi naast elkaar een hoge koelkast en vriezer.
 
Badkamer
De grote tegels – grijs met een warme, natuurlijke tint erdoorheen – zetten de toon in de badkamer. Net als in andere vertrekken zien we ook hier een houten element, in het massief houten meubel met de elegante waskommen en grote laden. De zwarte accessoires (kranen, douche, stalen scherm) steken er stoer bij af. ‘In eerste instantie hadden we een kleiner scherm besteld. Dat was ook al geleverd, maar Van de Breevaart adviseerde toch een maatje groter, omdat het anders misschien zou spatten. Dat was een goede keuze, daar hebben we zeker geen spijt van!’
 

© 2005 - 2023 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer