...Lars en Petra


Lars en Petra. ‘Onze landelijke moderne keuken Van de Breevaart Keuken & Sanitair is mooi en functioneel. Een hele verbetering met onze vorige keuken: de woning is enorm opgeknapt!
Het is inmiddels de derde keuken van Petra en Lars in hun huidige woning. Dat ze bij Van de Breevaart in Halsteren voor een nieuwe keuken over de drempel stapten, was niet zomaar. Lars vertelt: ‘Al sinds 2006 werken we graag samen met Peter van de Breevaart. De samenwerking is telkens heel prettig. Van de Breevaart levert telkens een goede service en aftersales. Hij stelt zich altijd flexibel op. Ook dacht hij goed mee over de diverse mogelijkheden om de keuken naar onze smaak in te richten. Het hele proces van a tot z ging vlekkeloos.’

Keuken op maat
Juist de combinatie van modern en landelijk, van wit met hout, is erg geslaagd, vinden Petra en Lars. ‘Daardoor is het enerzijds niet te klassiek, maar anderzijds ook niet te clean. Het is een gezellige keuken geworden, die geweldig goed past bij ons interieur.’ Het fraaie keukenblad en de wand daarboven is van hetzelfde materiaal, wat de eenheid in deze keuken versterkt. De keuken is bovendien perfect op maat en sluit nauwkeurig aan op de ronding van de keukenmuur.

Veel opbergruimte
De moderne landelijke keuken beschikt over uitstekende keukenapparatuur, zoals een combimagnetron en een inductiekookplaat. De afzuigkap is geplaatst in een keukenkastje. ‘Dat was een idee van Peter van de Breevaart, omdat wij geen afzuigkap vanuit de kamer wilden zien. En dat is gelukt!’, zegt Lars. Ook de indeling en opstelling zijn heel gunstig, vertelt hij verder. ‘Als we ons omdraaien in de keuken, kunnen we makkelijk overal bij.’ De keuken heeft verder heel veel opbergruimte. ‘Al met al is het gewoon een hele fijne keuken’, besluit Lars.
 

© 2005 - 2023 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer