...Sanne en Danny


Gezellige ruimtelijkheid in de nieuwe keuken
  
Wat een verschil een goede handvol vierkante meters kan maken: Sanne en Danny trokken een halletje bij hun keuken en creëerden daarmee een enorm ruimtelijke keuken. Lekker licht in combinatie met het warme hout van de kasten. En met een barhoekje dat ze zo graag wilden.
 
‘Ik zit graag mijn krantje te lezen op een van de barkrukken. En Sanne komt er gezellig bij zitten als ik sta te koken’, vertelt Danny. ‘We maken er echt veel gebruik van.’
 
Van de Breevaart
De keuze voor de nieuwe keuken was op voorhand al gevallen op Van de Breevaart Keuken & Sanitair. ‘Mijn zus had daar ook haar nieuwe keuken gekocht en die vonden wij erg mooi’, verklaart Danny. ‘In die stijl zochten wij het dus ook. We wilden vooral de extra ruimte die we hadden optimaal benutten. Mijn idee had ik al helemaal uitgetekend en dat heb ik bij Van de Breevaart laten zien. Zij hebben daarna perfect geholpen met de finetuning.’
 
Warmhoudlade
Wat vroeger het halletje was, daar staan nu de twee hoge houten kasten met de apparatuur erin. Ze hebben een geavanceerde oven en een combimagnetron van NEFF, met een warmhoudlade om het eten te kunnen serveren op warme borden. Ertegenover hebben ze de koelkast mét, ook een grote wens, een ijsblokjesmachine. Het keukenblok – strak, greeploos – is mat wit met een kloek werkblad in een fraaie betonlook. ‘We wilden het wit, maar niet té steriel. Vandaar het hout in de kasten en de terugkerende tinten in de accessoires en barkrukken. De afwerking onder de bar is met hetzelfde hout gedaan. Zulke inbreng krijg je mee van Van de Breevaart. Net als de grijze design radiator, het accessoire aan de wand die anders leeg was gebleven en de lichtbalk onder het aanrecht. Dat geeft echt een mooi effect.’
 
‘Wij zijn er heel tevreden over en we hebben al een kennis over de vloer gehad die precies zo’n keuken wil hebben.’


© 2005 - 2023 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer