Onze kernwaarden

Dagelijks zijn wij bezig om eenvoudige tot complexe wensen van onze klanten te realiseren. Het leveren van kwaliteit voor de beste prijs en het  "ontzorgen" is daarbij ons uitgangspunt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we ons werk met plezier doen en onze relaties dat ook zo ervaren.

Er zijn geen lijvige documenten om onze werkwijze te verantwoorden. Het blijft gewoon een kwestie van doen! 
De basis van ons handelen en ons "zijn" hebben wij samengevat in de 5 B's;

Betrokken

Al onze medewerkers zijn betrokken. Of het nu tijdens de verkoop, levering, montage of daarna is. Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klant.
 

Bekwaam

Allround geschoolde vakmensen, stuk voor stuk. Door regelmatige bijscholing blijven onze mensen van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte. Samen zorgen wij voor het beste resultaat.
 

Bedreven

Wij doen ons werk graag, met liefde en passie. Juist dat stapje extra.... Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is.
 

Betrouwbaar

"Het vertrouwen komt te voet en gaat te paard". Wij zijn ons hiervan terdege bewust, juist dit heeft er voor gezorgd dat we zijn wie we zijn.
 

Betaalbaar

Wij houden het betaalbaar, voor elk budget vinden wij een passende oplossing. Bij onze transparante manier van werken passen geen wazige verhalen. Elke klant krijgt direct zijn netto prijs. 
 
Van de Breevaart Keukens & Sanitair is een handelsnaam van Van de Breevaart Wonen B.V. KvK-nummer 57035040

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.