Onze kernwaarden

Van de Breevaart Keukens & Sanitair levert kwaliteit voor de beste prijs. Uw wensen realiseren wij met veel plezier. Of ze nu eenvoudig of complex zijn. Wij gaan niets uit de weg en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Ontzorgen is ons uitgangspunt.
 
De basis van ons handelen hebben wij samengevat in de 5 B's:

Betrokken
Onze medewerkers zijn bij u betrokken tijdens de verkoop, levering, montage, oplevering of nazorg. Wij zetten in op een langdurige relatie met onze klant.

Bekwaam
Onze vakmensen zijn allround geschoold. Door regelmatige bijscholing blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Samen zorgen wij voor het beste resultaat.

Bedreven
Wij doen ons werk graag, met liefde en passie. Wij zetten altijd een stap extra. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is.

Betrouwbaar
‘Het vertrouwen komt te voet en gaat te paard’, luidt het spreekwoord. Wij zijn ons hiervan bewust. Daarom staat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel.

Betaalbaar
Wij houden het betaalbaar. Voor elk budget vinden wij een passende oplossing. In onze transparante manier van werken passen geen wazige verhalen. Iedere klant krijgt direct een nettoprijs te zien. 

© 2005 - 2019 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)DisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.