Keukenaccessoires

De finishing touch en gebruikersvriendelijkheid wordt dikwijls bepaald door toepassing van de juiste accessoires. Het aanbod hierin is enorm. Enkele hebben wij er voor u uitgelicht.

Quooker

De kokend-water-kraan van Quooker. De onbetwiste nummer één. Met een Quooker fusion heb je direct warm, koud en kokend water uit één kraan. Hoe makkelijk is dat?

Voedselrestenvermaler

Ontdek het gemak van een voedselrestenvermaler. Met het grootste gemak verdwijnen de voedselresten in het grote gat. Handig in gebruik en hygiënisch. De roterende schoepen zorgen ervoer dat uw organisch afval geruisloos wordt afgevoerd. Geen last meer van een stinkende afvalemmer.

Harman / kardon

MaestroKitchen ™ 100
Hebt u dat gevoel ook? Eindelijk een prachtige nieuwe keuken die aan aluw wensen voldoet. Schitterende meubels, de meest handige apparaten, hetideale werkblad, en toch mist u nog wat..... Het gezellige sfeertje metpassende achtergrond muziek. Als u dat zou hebben, dan was uw nieuwekeuken helemaal naar wens! 

Vanaf nu kan deze wens door ons gerealiseerd worden. Niet door zo maareen radiootje weg te zetten of een CD-speler onder de wandkasten temonteren. Wij leveren een volledig geïntegreerde geluidsinstallatie vooruw keuken met FM-stereo, CD-speler, usb-poort die probleemloossamenwerkt met uw iPod of iPhone en luidsprekersysteem.

Samen met de MaestroKitchen ™ 100 van het befaamde merk harman/kardon brengen wij muziek in uw keuken!

De MaestroKitchen ™ 100 is speciaal ontworpen om de audio beleving volledig te integreren in uw keuken. Tijdens het klaarmaken van uw maaltijden steeds genieten van uw favoriete muziek zonder snoeren en zonder losse speakers. Het product kenmerkt zich door een perfecte geluidsweergave en een design ontwerp bij uw nieuwe interieur. Modern afgewerkt in zwart glas en een kleuren LCD scherm. Deze bijzondere installatie is nu live te zien én te beluisteren in onze showroom.

Kom genieten, en laat u informeren over de unieke mogelijkheden.

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.