Keukenaccessoires

Accessoires zijn van groot belang voor de finishing touch van uw keuken. Ook de gebruiksvriendelijkheid neemt toe. Het aanbod is enorm. Wij hebben er enkele voor u uitgelicht.

Quooker

De kokend-waterkraan van Quooker is de onbetwiste nummer één. Met een Quooker Fusion heb je direct warm, koud én kokend water uit één kraan. Hoe makkelijk is dat?
quooker-fusion

Voedselrestenvermaler

Ontdek de luxe van een voedselrestenvermaler. Met het grootste gemak verdwijnen de voedselresten in het grote gat. Handig in gebruik én hygiënisch. De roterende schoepen zorgen dat uw organisch afval geruisloos wordt afgevoerd. Geen last meer van een stinkende afvalemmer.
voedselrestenvermaler-keuken

Wij brengen muziek in uw keuken!

harman-kardon-keuken
MaestroKitchen ™ 100
Heeft u dat gevoel ook?  U heeft een prachtige nieuwe keuken die aan al uw wensen voldoet. En toch mist u nog iets om de sfeer te verhogen… muziek!  

Van de Breevaart Keukens & Sanitair kan deze wens voor u realiseren. Niet door zo maar een radiootje weg te zetten of een cd-speler onder de wandkasten te monteren. Wij leveren een volledig geïntegreerde geluidsinstallatie voor uw keuken met FM-stereo, cd-speler en een usb-poort: de MaestroKitchen ™ 100 van het merk Harman Kardon. Hij werkt probleemloos samen met uw iPod of iPhone en luidsprekersysteem. Deze bijzondere installatie is nu live te zien én te beluisteren in onze showroom. Kom genieten en laat u informeren over de unieke mogelijkheden.
 

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer