Keukenapparatuur en inbouwapparatuur

De keuze aan inbouwapparatuur is groot. Wij helpen u graag om die apparaten te kiezen welke volledig aan uw wensen voldoen. Gebruiksmogelijkheden, gebruiksgemak, design en prijs bepalen uiteindelijk uw keuze.

Om jarenlang gebruiksplezier te garanderen adviseren wij de betere merken. Kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en garantievoorwaarden zijn voor u en ons van wezenlijk belang.

De voordelen van een inductiekookplaat
Met inductie kook je sneller, nauwkeuriger en genuanceerder dan je met gas gewend bent. Niet de kookplaat wordt verwarmd, maar de pan. In de bodem van de pan zorgen magnetische wervelstromen voor de opwekking van warmte. Zo blijft de inductiekookplaat rondom de pan tijdens het koken koel. Omdat bij een inductiekookplaat de hitte precies daar wordt gegenereerd waar ze nodig is, gaat de kookplaat bij het koken een stuk efficiënter om met energie. Daarnaast is er natuurlijk het schoonmaak gemak.

 
Inductie met geintegreerde afzuigunit
De unieke features van de NEFF kookplaat zoals PowerMove®, PowerTransfer®, TwistPadFire® zijn vanaf nu ook beschikbaar met afzuiging in de kookplaat. Bovendien heb je door deze oplossing géén afzuigkap meer in het zicht. Ideaal voor keukeneilanden.
 

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.