Aanrechtbladen

Het aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Hij bepaalt niet alleen de sfeer in de keuken. Maar hij wordt ook intensief gebruikt. Wat zijn de voor- en nadelen? Van de Breevaart Keukens & Sanitair helpt u graag bij uw keuze. In het schema ziet u een overzicht van de meest toegepaste werkbladmaterialen. Die zijn aflopend gerangschikt in prijs. Ook passeren verschillende bladen de revue. Voor meer informatie staan we u graag te woord in onze showroom.

TopLaminaat

Toplaminaat (kunststof) is bijzonder functioneel. Het oppervlak is hard en bestendig, makkelijk schoon te maken en in veel kleuren verkrijgbaar. Zo vindt u altijd een werkblad dat past bij uw keukenkasten én bij uw budget. Gaat u voor een speciale randlijst, dan kiest u voor een design uitstraling die toch heel betaalbaar is.

DecorTop

DecorTop heeft een robuuste uitstraling. Het is extra dik massief laminaat. De randen zijn afgewerkt met 1 mm dik laminaat in dezelfde kleur als het bladoppervlak. DecorTop heeft een breed assortiment van tien unieke kleuren, elk blad met een voelbare structuur.

TopCore

Top Core® is een dikke laminaat. Die bestaat uit een gekleurde bovenlaag en een zwarte kern. Het blad kan zowel een vlakke rand als een haakse rand hebben. Top Core® is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is kras- en slijtvast, waterafstotend, hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Fenix NTM

Gaat u liever voor iets bijzonders? Fenix NTM is een aanrechtblad met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar voelt zijdezacht aan. Dankzij de nanotech-coating blijven er geen vingerafdrukken achter op het blad. Bij normaal gebruik verdwijnen de kleine krasjes vanzelf.

Massief hout

Hout heeft een warme uitstraling en geeft uw keuken sfeer. Hout is verkrijgbaar in diverse soorten en tinten. Bovendien laat hout zich goed combineren met andere materialen. Een houten blad vraagt wel meer onderhoud en is ook duurder dan bijvoorbeeld een kunststofblad.

RVS

Roestvrijstaal is een materiaal dat zijn sporen heeft verdiend. De strakke uitstraling geeft uw keuken een zeer bijzonder uiterlijk. De oppervlakte is leverbaar in onder andere gematteerd, glanzend of geborsteld materiaal. Spoelbakken kunnen naadloos ingelast worden. Over hygiëne gesproken... 

Graniet

Een granieten keukenblad is puur natuur. Zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het werkblad. Dit robuuste materiaal is vrijwel onverwoestbaar én bijzonder expressief. In een granieten keukenblad zijn steeds weer andere patronen zichtbaar. De tint past zich telkens aan de lichtval en de inrichting van de keuken aan. Graniet vraagt vrijwel geen onderhoud.

Composiet

Een juweel in uw keuken waar u jarenlang van kunt genieten! Composietsteen bestaat voor 93% uit kwarts. Daardoor is het ook hard. Maar anders dan graniet is composiet niet puur natuur. Aan de mineralen zijn namelijk bindhars en pigmenten toegevoegd. Ideaal, want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is.

Keramiek

Keramiek is hét materiaal van de toekomst. De uitstraling is strak, industrieel of natuurlijk. Ceramistone® is in hoge mate hitte- en zuurbestendig, krasvast én oersterk! Kom het bekijken en voelen in onze showroom.

Solid Surface

Solid Surface kent u wellicht ook onder de namen Hi-Macs® en Corian®. Het oppervlaktemateriaal is duurzaam. De bladen leveren wij volledig op maat en in iedere gewenste vorm gebogen. Ideaal voor designkeukens met ronde vormen! 

 

Beton

Geen enkel keukenblad oogt zo industrieel en robuust als dat van beton. LightBeton® is vervaardigd van echt gewapend beton. Het vertoont dan ook alle kenmerken daarvan: de verschillende structuren, de haarscheurtjes, en de lichte en donkere delen. Maar LightBeton® is zo'n 60% lichter dan standaardbeton! 

 

Lapitec

Lapitec® is het ultieme keukenblad. Het is namelijk hittebestendig, slijt- en slagvast, vlekvrij en onderhoudsarm. Tegelijk is de uitstraling exclusief, dankzij een eigen kleurenpalet en zijn afwerkingen. Bovendien is Lapitec ook nog eens heel milieuvriendelijk!

Glas

Glas staat prachtig in de moderne designkeuken. Glas is eigentijds én tijdloos. Bovendien is het zeer handig in gebruik door zijn water- en hittebestendigheid. Zo heeft u er jarenlang plezier van!

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer