Keukenstijlen

Modern

Nostalgisch

Je voelt je thuis in een strakke en moderne keuken. Met gevoel voor stijl en karakter. Je haalt je inspiratie uit de wereld van vandaag. Je vindt het heerlijk om te reizen, te werken en te borrelen met je vrienden of familie. Maar dan is het ook weer fijn om thuis te komen, in een keuken die bij je past.
In een nostalgische keuken proef je de warmte en romantiek. Een verlangen naar de tijd van vroeger. Waar iedereen even kwam aanwaaien, voor koffie met warme melk aan de eiken keukentafel. En een plak ontbijtkoek, besmeerd met échte boter.

Design

Robuust

Uniek en innovatief, daar kies je voor. Op zoek naar die subtiele invloed op het moderne leven van alledag. Stijlvol en net even anders, maar toch zo dicht bij wie jezelf bent. De keus voor een designkeuken is dan vanzelfsprekend.
Een robuuste keuken weerspiegelt de ruwe eenvoud en de rust van het platteland. Of de moestuin bovenop het dak van je flat. Boven het gewoel uit. Ontspanning. Even helemaal niets, maar heerlijk tot rust komen. Om daarna een heerlijke maaltijd klaar te maken met verse ingrediënten.

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer