U bent al méér dan 17 jaar van harte welkom!


Zoekt u een unieke keuken of badkamer die bij ú past? Die vindt u bij van de Breevaart! Wij creëren een unieke keuken of badkamer die als een jas om u heen valt. Origineel en creatief. Uw wensen en ideeën zijn leidraad voor een persoonlijk, individueel ontwerp dat bij u past. Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Halsteren onder de rook van Bergen op Zoom.
 

Kracht

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren niet alleen naar wat u zegt, maar doen daar ook iets mee. We gaan respectvol om met uw wensen en nemen graag de tijd voor u. Zowel in onze showroom als bij u thuis. In uw persoonlijke leefomgeving ontstaan soms nieuwe inzichten, die tot een beter ontwerp kunnen leiden. Ons advies is compleet en altijd op maat. Tot optimale tevredenheid. Wij leveren fabrieks- en handgemaakte keukens. Maar ook maatwerkinterieurs uit eigen werkplaats. Samen komen we tot een smaakvolle inrichting van uw leefomgeving!

Kwaliteit

Van de Breevaart Keuken & Sanitair streeft naar duurzaamheid. Dan is de keus voor topkwaliteit vanzelfsprekend. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Van de scharnieren en ladesystemen tot en met het hout dat we gebruiken. Kwaliteit zie je ook terug in de keuze van de leveranciers en in onze werkwijze. De uitvoering is altijd tot in de puntjes verzorgd. Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten vormen de basis van onze kwaliteit. Zo bent u verzekerd van jarenlang kook- en woonplezier!
 

Service

Wij begeleiden, indien gewenst, het hele traject. Van ontwerp tot oplevering, van slopen tot inrichting. Daarbij houden wij de regie strak in handen. In onze service nemen wij ook de voorlichting mee. Bijvoorbeeld over het dagelijkse onderhoud en het gebruik van keukenapparaten. Wij ontzorgen graag zonder betuttelend te zijn. Ook na de oplevering blijven wij de punten op de i zetten.

Van de Breevaart Keuken & Sanitair is u graag van dienst!

Tot ziens.

 


© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer