Wie wil er niet warmpjes bijzitten?

Badkamerverwarming

Functionaliteit en design gaan prima samen. De badkamerradiator is door de jaren heen van ‘storend’ element gepromoveerd naar mooi design. De keus aan radiatoren lijkt eindeloos. Dit geldt ook voor de kleurkeuze. Daarnaast zijn er uitvoeringen in chroom, aluminium en RVS. Afhankelijk van uw situatie kijken wij samen met u naar de technische mogelijkheden en benodigde capaciteit.

Vloerverwarming

Voor een heerlijk behaaglijk gevoel kiest u voor een vloerverwarming. Zeer comfortabel door de gelijkmatige warmtespreiding. Afhankelijk van de situatie kiest u voor elektrische vloerverwarming of verwarming door middel van warmwater via de cv-ketel. 

Designradiatoren

Een radiator is meer dan een functioneel verwarmingselement. Het oog wil tenslotte ook wat. Een radiator kan een mooie blikvanger zijn in de badkamer of elders in de woning. Van de Breevaart Keukens & Sanitair heeft een ruim assortiment designradiatoren.   

Spiegelverwarming

Het lijkt een klein detail, maar met spiegelverwarming heeft u altijd een heldere kijk op de zaak. Toepassing van spiegelverwarming maakt het droogmaken met de handdoek overbodig. Er vindt geen onnodige verspilling van energie plaats door aansluiting op het lichtnet via de lichtschakelaar.

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer