"Wie wil er niet warmpjes bijzitten?"

Badkamerverwarming

Functionaliteit en design gaan tegenwoordig prima samen. De badkamerradiator is door de jaren heen van "storend"element gepromoveerd naar mooi stukje design. De modellenkeuze aan radiatoren lijkt vrijwel eindeloos. Ditzelfde geldt voor de kleurkeuze. Naast alle mogelijke RAL-kleuren, zijn ook uitvoeringen in chroom, aluminium en RVS mogelijk. Afhankelijk van uw situatie kijken wij samen naar de technische mogelijkheden en benodigde capaciteit voor uw badkamer.

Vloerverwarming

De vloer verwarmen is de meest comfortabele manier om het behaagelijk te maken in iedere ruimte. Door gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. Afhankelijk van de situatie kan gekozen worden voor electrischevloerverwarming of verwarming door middel van warmwater via de CV-ketel. 

Designradiatoren

Vandaag aan de dag is een radiator meer dan een functioneel verwarmingselement. Het oog wil tenslotte ook wat. Een zorgvuldig gekozen model kan een mooie blikvanger zijn in de badkamer of waar dan ook in de woning. Wij hebben een ruim assortiment designradiatoren beschikbaar in onze showroom.   

Spiegelverwarming

Het lijkt een klein detail, maar met spiegelverwarming heeft u altijd een heldere kijk op de zaak. Toepassing van spiegelverwarming maakt het droog maken met de handdoek overbodig.  Aansluiting op het lichtnet via de lichtschakelaar in de badkamer, voorkomt hiermee onnodige verspilling van energie.

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.