"Elk plafond is beeldbepalend"

Plafondsystemen

De sfeer in uw huis wordt deels bepaald door de inrichting van de vloeren en de wanden. Het plafond wordt  maar al te vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want juist het plafond kan een ongekend beeld­bepalend effect hebben op het totale interieur. Met de juiste keuze uit  onze collectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij úw smaak.
 

Luxalon

MDF

Aluminium Luxalon plafondpanelen in combinatie met een goed verlichtingsplan geeft uw badkamer, keuken of woonkamer een mooie en luxe uitstraling. Bovendien oogt deze dan veel ruimtelijker. Luxalon biedt veel voordelen. Zo is het mogelijk om op iedere gewenste plaats een inbouwspot te plaatsen. De plafonds zijn gemaakt van vochtbestendig aluminium waardoor er geen condens- en daarmee schimmelvorming is. Aluminium plafonds zijn bovendien makkelijk schoon te maken.
Een MDF plafond geeft een warme uitstraling. Enerzijds door het materiaal, anderzijds door de plint als randafwerking. Doordat het plafond voorzien is van een kunststof-folie is het vochtbestendig. Een MDF plafond kan direct onder het bestaande plafond gemonteerd worden waardoor het bestaande plafond strak afgewerkt wordt. Het onderhoud van het plafond is zeer eenvoudig. Deze plafonds zijn leverbaar in verschillende lengte- en breedtematen, kleuren en structuren.

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.