Elk plafond is beeldbepalend

Plafondsystemen

Vloer en wand bepalen voor een deel de sfeer in huis. Maar het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Ten onrechte, want juist het plafond kan een groot effect hebben op het interieur. Met de juiste keuze uit onze collectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij úw smaak en stijl.
 

Luxalon

MDF

Een mooie en luxe uitstraling. Dat geven de aluminium Luxalon plafondpanelen in combinatie met een goed verlichtingsplan. Luxalon biedt veel voordelen. Zo is het mogelijk om op iedere gewenste plaats een inbouwspot te plaatsen. De plafonds zijn gemaakt van vochtbestendig aluminium. Aluminium plafonds zijn makkelijk schoon te maken.
Een warme uitstraling past meer bij een MDF plafond. Dat komt door het materiaal en door de plint als randafwerking. Het plafond is vochtbestendig door een kunststoffolie. Een MDF plafond kan direct onder het bestaande plafond gemonteerd worden. Het onderhoud van dit plafond is zeer eenvoudig. U kunt kiezen uit verschillende lengte- en breedtematen, kleuren en structuren.

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer