Elegant design en uitstekend zitcomfort

Toiletten & Urinoirs

Milieu en schoonheid gaan tegenwoordig hand in hand. Veel wandclosets zijn daarom uitgerust met een waterbesparende spoeling. Ook zijn toiletten en urinoirs leverbaar met een extra behandeling van het keramiek. U heeft daardoor minder reinigingsmiddel nodig. Het water druppelt door deze behandeling er heel eenvoudig vanaf. Daarmee kiest u niet alleen voor hoogwaardig keramisch materiaal, maar ook voor de bescherming van het milieu. In de showroom van Van de Breevaart Keukens & Sanitairs staan diverse modellen opgesteld.

ViClean, douchetoilet

Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa. Met ViClean-L wordt ingespeeld op wat in Azië al geruime tijd standaard is: het douchetoilet. Het is een slimme combinatie van closet en bidet. De reiniging vindt niet plaats met papier, maar met water. Dat geeft een volledig nieuw, schoon en hygiënisch gevoel. Ontdek de reinigende kracht van het water en maak kennis met een nieuwe badcultuur. In onze showroom staat een demo-opstelling.

Bekijk hier het filmpje
 

Geurzuivering voor heerlijk frisse lucht

"80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet"
 
Het nieuwe wc-systeem Geberit DuoFresh geeft uw badkamer of toilet een gevoel van frisheid. Het geheim bevindt zich achter de wand. Met een schakelaar op de bedieningsplaat activeert u de luchtzuivering. Na reiniging door een actief koolstoffilter wordt de lucht weer schoon de ruimte in geleid. Dus geen camouflage van storende geurtjes, zoals bij een geurspray. Ze kunnen zich ook niet eerst door de hele ruimte verspreiden, zoals bij normale ventilatiesystemen voor badkamers. Geberit DuoFresh pakt nare geurtjes aan bij de bron.

 


© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer