Elegant design en uitstekend zitcomfort

Toiletten & Urinoirs

De laatste jaren gaan milieu en schoonheid hand-in-hand. Veel wandclosets zijn daarom uitgerust met een waterbesparende spoeling. Daarnaast zijn toiletten en urinoirs ook leverbaar met een extra behandeling van het keramiek waardoor minder reinigingsmiddel nodig is. Het water druppelt er door deze behandeling heel eenvoudig vanaf. Daarmee kiest u niet alleen voor een hoogwaardig keramisch materiaal, maar ook voor de bescherming van het milieu.

Wij hebben een ruime keuze aan modellen opgesteld staan in onze showroom.

ViClean, douchetoilet

Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa. Met ViClean-L wordt ingespeeld op wat in Azië al geruime tijd standaard is: douchetoiletten, de slimme combinatie van closet en bidet. De reiniging vindt niet plaats met papier, maar met water voor een volledig nieuw, schoon en hygiënisch gevoel. Ontdek de reinigende kracht van het water – en maak kennis met een nieuwe badcultuur! Een demo-opstelling hebben wij opgesteld staan in onze showroom.

Bekijk hier filmpje

Innovatieve geurzuivering voor heerlijk frisse lucht

"80% van de Nederlanders stoort zich aan stank op het toilet"
 
Het nieuwe wc-systeem Geberit DuoFresh geeft uw badkamer of toilet een nieuw gevoel van frisheid. Het geheim bevindt zich achter de wand: met een schakelaar op de bedieningsplaat activeert u de luchtzuivering. Na reiniging door een actief koolstoffilter wordt de lucht weer schoon de ruimte in geleid. Storende geurtjes worden hiermee niet gewoonweg gecamoufleerd, zoals bij een geurspray en kunnen zich ook niet eerst door de hele ruimte verspreiden, zoals bij normale ventilatiesystemen voor badkamers. Geberit DuoFresh pakt nare geurtjes aan bij de bron.

 

Zo werkt DuoFresh.

De Geurafzuiging voor nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot.
Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast.
Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.

© 2005 - 2017 Van de Breevaart Keuken & Sanitair Relevante linksSitemapDisclaimerRealisatie: ProAutNorm B.V.