Vacatures

Wij zijn op zoek naar vakspecialisten

Keukenverkoper m/v

Ons team kijkt uit naar een fulltime ervaren keukenverkoper. Bij Van de Breevaart Keuken & Sanitair verkopen wij keukens met plezier en ontzorgen wij onze klanten.

Heb jij minimaal twee jaar ervaring in het verkopen van keukens en heb je snelle praatjes afgeleerd en vind je adviseren belangrijker dan even een keuken verkopen? Dan zou je bij ons team kunnen passen.

Vind je het daarnaast ook leuk om een origineel ontwerp te maken waar de klant helemaal blij van wordt? En tot slot draai je hand er niet voor om de verkochte keuken zelfstandig te bestellen en montage klaar te maken? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking.


Keukenmonteur m/v

Geen dag hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenmonteur boeiend en afwisselend. Mooie producten afleveren, en 100% tevreden klanten. Met minder neem je geen genoegen.

Het zou helemaal mooi zijn als je netjes en ordelijk je werkzaamheden uitvoert en denkt in oplossingen en niet in problemen. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort en doen we ons werk met elkaar. Tevreden klanten daar doen we het voor en geeft ons al 16 jaar bestaansrecht. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prima salaris passend bij je functie. Een bus van de zaak spreekt voor zich.

Interesse? We horen graag van je
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

 

© 2005 - 2021 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer