Duurzaam ondernemen

Van de Breevaart Keuken & Sanitair neemt zijn verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Wij zoeken altijd naar de juiste balans tussen People, Planet en Profit.

People. Wij steunen 5 kinderen in Ethiopië via het sponsorprogramma Company Kids van de Stichting Woord & Daad. Zij ontvangen voeding, kleding en vakonderwijs op de middelbare school. Meer info: www.woordendaad.nl.
 
Planet. Onze klanten adviseren wij onder andere LED verlichting, met een langere levensduur en minder energieverbruik, mens- en kindvriendelijke materialen, meubels waarvan de CO2-uitstoot tijdens productie naar beneden is gebracht. We zorgen verder voor afvalscheiding bij sloop en montage.

Profit. Als commerciële onderneming zijn we dagelijks in de weer om een goed resultaat te bereiken. Door voldoende aandacht te besteden aan arbeidsomstandigheden, scholing en organisatie hebben we een goede balans gevonden waarmee wij tegen concurrerende prijzen een goed eindproduct leveren.


Samenwerking
Wij dragen de maatschappelijk verantwoord ondernemen-gedachte graag verder uit. Daarom zijn wij aangesloten bij DUOBO. Een club met lokale ondernemers waar mens en milieu centraal staan.

 

© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer