Quooker - De kraan die alles kan!

De nieuwste innovatie van Quooker is de CUBE. Hiermee geeft een Quooker-kraan naast koud, warm en kokend, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één en dezelfde kraan. Simpel te bedienen, tijdbesparend én goed voor het milieu; plastic waterflessen in huis halen, is niet langer nodig. 

Een Quooker in de keuken heeft tal van voordelen: het bespaart tijd, water, energie en ruimte in de keuken en is bovendien de veiligste keuze voor kokend water in de keuken. Met de nieuwe CUBE breidt Quooker de lijst nog verder uit. Met deze tool in huis geniet je elk gewenst moment van een glas gezuiverd water, en maak je in een handomdraai de lekkerste home made limonades en cocktails met bruiswater klaar. Hiervoor hoef je nooit meer flessen in huis te halen. Dat is makkelijk en goed voor het milieu bovendien. 

Over Quooker
In 1987 liet Quooker de wereld kennismaken met de allereerste kokendwaterkraan, een 100% Nederlandse uitvinding. Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri, en is gevestigd in Ridderkerk. Hier werken dagelijks 300 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing en verkoop. Inmiddels zijn er ook vestigingen in België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland. Sinds de uitvinding van het eerste model werkt Quooker voortdurend aan innovaties en heeft het inmiddels meer dan 40 octrooien. De COMBI en COMBI+ kokendwaterreservoirs van Quooker zijn gewaardeerd met energielabel A. 

Kom naar onze showroom voor een demonstratie.

 


© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer