Sous Vide koken met Neff

Op culinair gebied wordt sous vide koken dé trend van 2017. NEFF komt dit voorjaar dan ook met een assortiment sous vide ovens en vacumeerlade. Wat is sous vide? De Franse term 'sous vide' betekent koken onder vacuum. Liefhebbers van verse ingrediënten hebben behoefte aan een bijzondere bereiding. Door het garen op een constante, lage temperatuur, blijven de smaken en texturen volledig behouden.

Verfijnde bereiding op lage temperatuur
· Met sous-vide wordt de smaak van het gerecht nog intenser
· Als de ingrediënten in de vacumeerzak zijn geplaatst, doet de oven het werk
· Biefstuk wordt nog sappiger, vis nog zachter en knapperige groenten en zacht fruit behouden hun bite en hun frisheid
· Met sous-vide kunt u zelfs de meest delicate gerechten laten slagen, ook als deze enige voorbereiding behoeven. Het gerecht wacht op uw gasten, en niet andersom

Kijk voor meer uitleg hier
 


© 2005 - 2024 Van de Breevaart Keuken & Sanitair BereikbaarheidSitemapPrivacy Policy (AVG)Disclaimer